Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har et crush på min bedstevenindes ex..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kan betyde meget, men det er virkeligt op til om du vil hellere være med din ven eller hendes ex, disse situationer er meget svære bare tro mig jeg har mange damer, men hvis jeg var dig ville jeg være trofast til min veeeeeeeeeen.

  • Beno, Dreng, 15 år

Hej pige, da jeg var ung (eller yngre), stod jeg i samme situation. Jeg har efterhånden lært, at det aldrig er værd at ødelægge et venskab for en fyr, man synes er “sød”. Det er vigtigt at spørge sig selv (også fordi I er på vej ud af skolen og i 100 forskellige retninger), er det virkelig så vigtigt at starte noget med en bedste venindes exkæreste lige inden skolen slutter? Er din bedste veninde en, som du gerne vil have i dit liv fremover? Hvis du er der, hvor du bare ikke føler du kan holde på dine følelser længere, så må du være helt ærlig overfor din veninde, inden du gør noget.
Vær ærlig om, at det her er de følelser du har. Fortæl hende, at du selvfølgelig ikke har gjort noget ved dem. Forklar at du har dårlig samvittighed over det, men at du ikke kan få følelserne til at gå væk. Hør hvad hun siger, og så må du gå ud fra det. I sidste ende, er I alle meget unge, og uanset hvad, så skal det hele nok gå.
Håber det svar hjalp, og held og lykke med det hele!

  • Maria, Pige, 21 år

Eyy helt op til dig min ven, du skal tag svære beslutninger i dit liv, for at lære hvad er rigtigt og hvad er ikke. Den eneste måde at se hvad der rigtigt og hvad der ikke er at gøre det din hjerte siger. Og jeg mener ikke hvem du elsker mest lige nu, men hvad føles mest rigtig. Tænk over det i lidt
Længer tid, snak med nogle folk, får et par nye perspektiver, ( ligesom det her)
Og så tag en beslutning.
Om du fortryder det eller ej, ses du da i fremtiden.
Mvh. José

  • José, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat