Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har en kæreste men vil kysse med andre end ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13,
Altså jeg synes det var godt, at du ikke kyssede 💋Altså enten, så slår du op og kysser med dem, ellers så må du nøjes med din kæreste.
Det er MIN menning.
Håber jeg kunne hjælpe.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Hej søde,
Det er helt okay, at du har det sådan. Man kan sagtens føle sig tiltrukket af andre mens man har en kæreste, det er helt naturligt. Men jeg synes helt klart ikke, at du skal kysse med andre, medmindre din kæreste er okay med det.
Desuden synes jeg du skal tænke på, om du er sammen med din kæreste fordi du kan lide ham, eller om det er fordi, at du bare gerne vil have en kæreste?
Mvh. X.

  • X, Pige, 16 år

Jeg synes godt du må kysse med andre. Men bare husk at din kæreste ved det og har sagt det er okay. Mig og min kæreste er nogle gange til forskellige fester hvor der er lege hvor man skal kysse med andre. Og det har vi aftalt vi gerne må så længe der ikke er mere i det end bare leg. Og så plejer vi altid at sige det til hindanden hvem vi kysser med.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat