Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har brug for hjælp med kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare sige det som det er. Det er sådan piger kan lige det man må gerne være genert det ved jeg for jeg er slev en pige

  • Kiddi13, 13 år

Find hende på Facebook og spørg om hun er stoppet. Nu er jeg godt nok selv en pige, og taler derfor af erfaring. En pige kan godt lide hvis man er ærlig, bare sig du kan lide hende, det kan jo også være hun kan lide dig

  • yazz, 14 år

Hej dreng på 13…jeg er selv en pige på 12.

Hvis du har hindes nr, snap, Facebook eller insta så skriv til hende. Jeg ved at piger syndes det er træls at det altid er pigen der skal starte samtalen. Så skriv til hende om hun stadivæk spiller.

Nok er jeg ikke den største pigeekspært, men jeg ved at hvis du prøver at komme i kontakt med hende bliver hun sikkert glad.

Prøv at få hendes opmærksom hed eller skriv noget sjovt, fortælle hende en sjov historie

Kh pige på 12

  • Midi.09, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat