Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg gør mig selv usikker på noget jeg er sikker på

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja det er normalt.
Jeg har de samme tanke en gang imellem, men noget der hjælper mig for at finde ud af hvad jeg er til er bare at tænke på at skulle kysse med en pige og så nyde det på sammen måde som jeg gør når jeg kysser en dreng. Personligt vil jeg ikke nyde det og jeg nyder det heller ikke for jeg har kysset med flere piger til fester og sådan noget (det ved jeg så ikke om du har).

Grunden til det fylder meget tror jeg er at du ikke ved hvad du vil. Måske skulle du bare kaste dig ud i det også prøve at kys med en pige eller have sex med en hvis det tør og vil det (den du gør det med skal selvfølgelig også have lyst til det).

Håber det kan hjælpe <3
Mvh 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Du er helt normal. Der er mange i din alder + – der tænker over det.
Jeg tror ikke at du kan få det til at gå væk. Bare giv det tid.

Kh Lille pus

  • Lille pus, Pige, 11 år

Hej søde,
Du helt normal. Lad mig starte med at sige, jeg er 22 år, gift med en dreng / mand, og vi har en datter sammen på 1 år. Nævner dette for at det måske er lettere, når jeg samtidig siger, at jeg er biseksuel, og haft sex med begge køn. Da jeg blev seksuel aktiv, havde jeg først sex med drenge, var kun til drenge.

Pludselig en dag, fik jeg de samme tanker som dig. Jeg kunne ikke slippe dem, og ville ikke accepterer dem, jeg fandt overhoved ikke andre piger attraktive. Men til sidst måtte jeg indse, at tankerne ikke kunne slippes. Jeg kastede mig ud i det, og begyndte at kysse med andre piger, og det udviklede sig til sex. Pigesex er noget helt andet, end at have sex med en dreng, på den vidunderlige måde.

Jeg vil ikke sige du skal kaste sig ud i det. Men i stedet bede dig læse mine ord. For mig handlede det den gang om, at jeg var bange, hvad nu hvis jeg var til piger? Hvad ville andre sige? Ville jeg blive accepteret eller mobbet? Hvorfor skulle jeg have de tanker, når jeg kun var til drenge? Jeg tænker det er lidt det samme for dig, kan det tænkes?

Jeg ser kun to valg for dig:
Tænk på noget andet ved at distrahere dig selv, og håb på det går væk. Eller udforsk din seksualitet. Det vil ikke komme bag på mig, hvis du finder ud af du er biseksuel som jeg. Men det betyder ikke du skal være kærester med en pige. Måske er det en fase, hvor du skal prøve nogle grænser af. Se på mig, jeg er gift med en mand og vi har en datter. 😊

Tag det stille og roligt, du har masser af tid til at finde ud af dig selv.

Alt det bedste til dig søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat