Brev

Jeg gav noget af mig selv til ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er med garanti ikke dig der er noget i vejen med. Nogen drenge er kun ude efter en ting så de kan prale med det overfor deres kammerater. Jeg var også så megadum at gi en dreng lov til at gi mig finger. Men han blev jo ved med og sige hvor meget han holdt af mig og jeg stolede så på ham. Efter han havde givet mig finger var det også som om han ikke rigtig var intresseret i mig mere. Jeg hørte så senere fra en god ven at han havde pralet overfor nogen andre drenge og sammenlignet skeder. Altså min med andre piger som han havde givet finger. Jeg blev bare vildt ked af det. Så nej, det er ikke dig eller din krop der er noget i vejen med men ham. du kan roligt droppe ham!

  • XY, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat