Brev

Jeg gav noget af mig selv til ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv været der. Jeg stolede også utrolig meget på en fyr som jeg syntes godt om. For mig var det også en kæmpe ting at jeg en dag trak bukserne ned om lårene for ham og lod ham give mig finger. Jeg følte virkelig jeg gav noget af mig selv og det var en måde at vise kærlighed på. Han var i øvrigt ikke særlig god til det og jeg måtte føre hans hånd for at få orgasme. Jeg synes jo jeg havde givet ham alt men bagefter virkede han sært uintresseret i mig og svarede også bare helt kort når jeg talte eller skrev til ham. Jeg tror at han enten var flov over at jeg måtte hjælpe ham eller også havde han bare opnået det han ville. Det er stort for en dreng at røre op i en piges private sted og måske prale af det overfor kammeraterne. Da det ikke blev bedre, droppede jeg ham. Tænker også godt du kan droppe ham. Du skal i alt fald ikke tænke det har har noget med din krop og gøre, det er ham der er en spade!

  • En der fortryder lidt, Pige, 15 år

Som en dreng så kender jeg typen, nogle drenge er bare utroligt klamme, i den alder er de kun ude på at gøre noget med så mange som muligt, eller det er min generelle opfattelse at drenge i den alder. Det samme kan faktisk siges om piger, de færreste i 15-18 års alderen er kun interesseret i et forhold. Mange synes måske det er kedeligt at binde sig eller for tidligt. Så måske er han bare ikke interesseret i mere, hvem ved? Du får kun svaret ved at spørge ham. Drenge er ofte utroligt dårlige når det gælder beslutninger, men hvis du forventer at i skulle blive kærester el.lign. så er det ikke sikkert der er hans intention. Han synes nok ikke du er klam, men han er bare ikke interesseret i mere fra dig.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er med garanti ikke dig der er noget i vejen med. Nogen drenge er kun ude efter en ting så de kan prale med det overfor deres kammerater. Jeg var også så megadum at gi en dreng lov til at gi mig finger. Men han blev jo ved med og sige hvor meget han holdt af mig og jeg stolede så på ham. Efter han havde givet mig finger var det også som om han ikke rigtig var intresseret i mig mere. Jeg hørte så senere fra en god ven at han havde pralet overfor nogen andre drenge og sammenlignet skeder. Altså min med andre piger som han havde givet finger. Jeg blev bare vildt ked af det. Så nej, det er ikke dig eller din krop der er noget i vejen med men ham. du kan roligt droppe ham!

  • XY, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat