Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg gav noget af mig selv til ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv været der. Jeg stolede også utrolig meget på en fyr som jeg syntes godt om. For mig var det også en kæmpe ting at jeg en dag trak bukserne ned om lårene for ham og lod ham give mig finger. Jeg følte virkelig jeg gav noget af mig selv og det var en måde at vise kærlighed på. Han var i øvrigt ikke særlig god til det og jeg måtte føre hans hånd for at få orgasme. Jeg synes jo jeg havde givet ham alt men bagefter virkede han sært uintresseret i mig og svarede også bare helt kort når jeg talte eller skrev til ham. Jeg tror at han enten var flov over at jeg måtte hjælpe ham eller også havde han bare opnået det han ville. Det er stort for en dreng at røre op i en piges private sted og måske prale af det overfor kammeraterne. Da det ikke blev bedre, droppede jeg ham. Tænker også godt du kan droppe ham. Du skal i alt fald ikke tænke det har har noget med din krop og gøre, det er ham der er en spade!

  • En der fortryder lidt, Pige, 15 år

Som en dreng så kender jeg typen, nogle drenge er bare utroligt klamme, i den alder er de kun ude på at gøre noget med så mange som muligt, eller det er min generelle opfattelse at drenge i den alder. Det samme kan faktisk siges om piger, de færreste i 15-18 års alderen er kun interesseret i et forhold. Mange synes måske det er kedeligt at binde sig eller for tidligt. Så måske er han bare ikke interesseret i mere, hvem ved? Du får kun svaret ved at spørge ham. Drenge er ofte utroligt dårlige når det gælder beslutninger, men hvis du forventer at i skulle blive kærester el.lign. så er det ikke sikkert der er hans intention. Han synes nok ikke du er klam, men han er bare ikke interesseret i mere fra dig.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er med garanti ikke dig der er noget i vejen med. Nogen drenge er kun ude efter en ting så de kan prale med det overfor deres kammerater. Jeg var også så megadum at gi en dreng lov til at gi mig finger. Men han blev jo ved med og sige hvor meget han holdt af mig og jeg stolede så på ham. Efter han havde givet mig finger var det også som om han ikke rigtig var intresseret i mig mere. Jeg hørte så senere fra en god ven at han havde pralet overfor nogen andre drenge og sammenlignet skeder. Altså min med andre piger som han havde givet finger. Jeg blev bare vildt ked af det. Så nej, det er ikke dig eller din krop der er noget i vejen med men ham. du kan roligt droppe ham!

  • XY, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat