Brev

Jeg fortalte hende om mine føelser, hun svarer ikke tilbage

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Rigtig sejt at du skriver, hvad du føler. Du kan godt skrive igen, måske har hun bare glemt at svare? Bare ikke spam hende da det er træls. Ellers er det måske også en god ide at sige det til hende i virkeligheden (hvis du tør), så ved hun at det ikke er nogen prank. Vi har i hvert fald haft en del af disse kærestepranks i min klasse.
Håber det hjælper 😊

  • :), Pige, 15 år

Jeg syntes godt du kan skrive til hende igen. Som pige kan det godt være noget af et chok, når en dreng erkender sine følelser. Uanset hvad bliver en pige altid meget smigret når en dreng åbner sig op for en. Selvom hun måske ikke føler det samme, sætter hun nok stadig stor pris på du fortalte hende det. Sejt gået af dig! Held og lykke.

  • Anna, Pige, 15 år

Vent til at du kommer i skole igen og snak så med hende. Hun er måske ikke helt sikker på hvad hun skal svare siden en masse ting kan misforstås når det er over besked. 😊

  • Pige, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat