Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg forelsket

Hej alle sammen!

Jeg må ikke have en kæreste for mine forældre

og jeg synes det meget urimeligt.

Jeg har så fået en kæreste

og ved ikke hvordan jeg fortæller dem det.

Hvad skal jeg gøre

og burde jeg fortælle dem det eller ej.

Jeg kan nemlig rigtig godt lide ham.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige jeg vil først og framest sige at du godt må have en kærste vis det er det du følger men ville ikke sige det direkte til min forældre vis det var mig vil jeg have kommet ind på elmmæt og se hvordan mine forældre så ud og vis de ser fine ud ville jeg sige det

hilsen. Pige 12 år

  • power, Pige, 12 år

Hej søde🥰
Hvis jeg var dig ville jeg spørge mine forældre hvorfor du ikke må have en kæreste, og så gå videre derfra. Det kan jo være de har en god grund.
Jeg ved ikke om du er jehovas vidne eller om dine forældre har en anden grund til at du ikke må have en kæreste. Jeg har selv en veninde der er jehovas vidne. Hun er forelsket i en dreng, men det er i mod hendes religion.
Jeg håber virkelig du finder ud af noget❤

  • Totalsuport, Pige, 14 år

Hej Søde!❤

Det er et rigtig godt spørsmål.

Jeg havde det også sådan da jeg var 13. Min far sagde at jeg ikke måtte have en kæreste, fordi at han var bange for at mit bånd til kæresten ville blive stærkere end mit bånd til ham. Måske endda bryde båndet til min far. De er i det hele taget nok bare bange for, at drengen kommer til at gå imellem dine forældre og dig. Jeg synes at du skal sige til dine forældre: Jeg har fået en kæreste, men jeg vil ikke lade ham bryde vores bånd til hindanden.

  • Topsvarer, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat