Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig udnyttet

Hej,

jeg går til fest, og har fundet ud af at nogle af drengene fra min klasse (9.)
har haft en leg kørende. Hvor det gælder om at kysse med flest
hvor efter de så får point.

Der var så ham her og vi hyggede troede jeg,
indtil at jeg fandt ud af den her leg og at han KUN gjorde det for at få point.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du ved om der er andre som de også har gjort det med, så sig det til de andre. Også kan i gå over til de andre drenge, og sige hvordan i føler jer udnytte

  • Anonym, Pige, 13 år

hey du,
Du 15, jeg er 16. ikke den store forskel. tror hvis det var mig, så ville jeg ikke ligge noget i det. han prøver bare at spille smart overfor hans venner, og det er jo sådan det er. lad være med at tænke for meget over det, det er nok det bedste.

Hvis du kan lide ham så er det jo lidt noget andet, men vhis du ikke selv ligge noget i det, så betyder deet jo ikke noget. hvis du kan lide ham, så skal du snakke med ham. deet er det bedste man kan gøre. men ikke være for “jeg er forelsket” måden. spil lidt smart overfor ham, og så kan du altid spille lidt “hard to get” den er sgu meget god.

  • laaau, Pige, 16 år

hvis du kender en som du er gode venner med som har været med til legen så synes jeg at du skal spørge ham om hvordan legen har fungeret. spørg hvorfor de har gjort det og få ham til at uddybe. når du så ved alt eller det meste om det undgår du misforståelser når og hvis du så vil konfrontere personen med det. for det er ikke i orden under nogen omstændigheder at gøre sådan noget og jeg ville selv være blevet meget fornærmet. og jeg synes da at du skal snakke med ham. det behøver ikke være en lang snak men det er vigtigt at sætte foden i jorden og understrege at sådan noget finder man sig ikke i. så kan det være at dem der har gjort det genovervejer det og stopper med det. men husk også at du måske ikke skal inkludere for mange. dette er noget mellem dig og ham og sig forresten at pointene han fik for dig skal slettes.
håber det var til nogen hjælp

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat