Brev

Jeg føler mig ikke god nok til hende😞

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, det lyder svært. Men jeg kan prøve, at give nogle råd fra mit perspektiv😀

Det lyder, som om du er meget usikker på dig selv. Jeg vil bare sige at du er, som du er og du skal ikke ændre dig. Jeg er helt sikker på at du er en sød person.

Piger plejer, at lege en leg med drenge for det meste. De plejer, at spille svære at få, da piger elsker opmærksomhed. Men som sagt der er undtagelser.

Du har altid lov til, at fortælle hvordan du føler. Du kan altid starte ud med, at skrive til hende og efterfølgende fortælle om dine følelser til hende.

Håber jeg kunne hjælpe☺️
Held og lykke

  • Mig, Pige, 14 år

Hvad du skal gøre præcis, er ikke min beslutning. Men jeg vil prøve at hjælpe aligevel. Det aveligt at du føler sådan. Men det er der ingen grund til, at du føler som du gør. Om du har bumser eller hvad det nu er. er bare fordi du er i puberteten. Det hjælper ikke altid at være sammen med personen 24/7. Men måske en legeaftale kan starte noget op? Prøv at se om i har noget til fælles, Det er typisk start på et forhold. Hvis i går i klasse sammen, Kan du jo også spørger hende til gruppearbejde. Hvis ikke, Kan du altid tale med dine forældre om det. Måske har hun lidt de samme føgelser for dig. Men er for genert til at tale om det. Men pas på med hvordan du siger det til hende, hvis nu det går den vej, Fx ALTID ansigt til ansigt, Aldrig mail/snapchat osv. Jeg syndes du skal sige det til en person du stoler på. Du skal ikke gå rundt og have det sådan der. Så det godt du skriver herinde. håber du kan bruge brevet. Og Held og lykke. Venlig hilsen. MiniSlehm.

  • MiniSlehm, Dreng, 14 år

Hej pige.

Alle mennesker har små “fejl” “Uskønheder” selvom jeg ville sige at det er er uskønt eller en fejl.

Jeg ville råde dig til at skrive et brev, hvis du ikke tør at sige det.

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat