Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er MEGA forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11, jeg har faktisk det samme problem, det hjalp meget med, at chatte med en rådgiver her ved børnetelefonen, ellers hvis du er en meget modig pige, så kunne du sige, at du vil snakke med ham og, så fortælle hvad du føler. Eller så kunne du skrive et kærste brev.
Håber mine svar hjælper.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Prøv at få din venner fx til at spørge om han kan lide dig. Han vil lige meget hvad sige nej for det er ret upassende at dele om sin følelser til folk men din veninde kan kigge på hans rektion og se om han måske rødmer lidt eller smiler lidt. Jeg har selv brugt den metode mange gange og den har hjulpet mig flere gange hvor jeg ikke turde at dele min følelser til min crush.

Held og lykke

  • 16 år pige, Pige, 16 år

Hejsa. Jeg er en pige på 12 med det samme problem. De bedste tips jeg har er, at snakke med en veninde om det, eller hvis du tør så skriv/sige det til ham. Jeg syntes at det er nærmere at skrive, men du må helt selv bestemme <3 og siden du ikke ved om han kan lide dig, så kan du prøve at lege fx s p eller k med ham og spørge om han har et crush. Og ellers så lig mærke til hvordan han er omkring dig. Om han er meget anderledes eller om han smiler ekstra omkring dig. HUSK hvis nu han ikke kan lide dig så er det helt okay. Det hele skal nok gå, men hvis det går galt så er det bedste nok at snakke med en veninde igen eller skrive her ind. Håber det hjalp
Hilsen, hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat