Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er lesbisk

Okay jeg er en pige på 12,

jeg har haft et par drenge kærester men har ikke elsket dem,

jeg har en kæreste som er en dreng

men jeg føler ikke noget for ham da jeg har følser for en pige

jeg er ret bange for jeg vil blive mobbet vis jeg siger det til nogen

hvordan slår jeg op med ham

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg ved ikke hvor meget jeg kan hjælpe siden jeg har været single hele mit liv, men jeg vil gerne prøve.

Jeg synes det er vigtigt at du slår op med ham, før du prøver at komme sammen med pigen (hvis hun også er til piger). Han behøver ikke at vide grunden, bare så længe du slår op med ham først. Og ik slå op over telefon/besked, gør det ansigt til ansigt et sted hvor i er alene. Jeg ved ikke hvor det skulle foregå, bare sørg for at i er alene.

I forhold til det med at du er bange for at blive mobbet over at være lesbisk (eller biseksuel??). Sig det til dine forældre. Det kan bare være en af dem, så længe de ved det. Du kan der efter åbne op for flere og flere efter det bliver mere normalt for dig.
Du kommer MÅSKE til at gå igennem en sværere tid fordi ikke alle er lige åbne overfor homoseksuelle. Jeg synes ikke du skal gå at være bange over at du måske kan blive drillet/mobbet over det. Vi lever i det 21. århundrede og folk bliver mere og mere åbne for at det er okay at være homoseksuel.
Håber jeg kunne hjælpe lidt??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Jeg Syndes du skal sætte dig ned sammen med ham og fortælle hvordan du har det

Og jeg synes bestemt ikke du skal være bange for hvad andre tænker
Da der på igen måde er noget galt i at være lesbisk

Håber du kunne bruge det:)

  • Anonym, Pige, 15 år

Tror langt de fleste piger har prøvet at ha følelser for en veninde. Jeg har i alt fald! Men det behøver ikke betyde man er lesbisk. I starten når man er ved at opdage sin sexualitet kan den rette sig alle vegne hen. Tro mig, jeg ved det! Derfor synes jeg heller ikke du skal sætte mærke på dig selv allerede nu at du er lesbisk. Det ved man reelt ikke når man er 12. Her hvor jeg er anonym kan jeg godt indrømme at jeg prøvede min sexualitet af med en veninde da jeg var knap 13. Det var i et telt og jeg synes himlen åbnede sig pga alle de lystfølelser der løb gennem kroppen. Jeg var jo også sikker på jeg var lesbisk. Men jeg fandt jo snart ud af det ikke var så enkelt. I dag ved jeg jeg er straight men bestemt godt kan nyde en dejlig piges udseende. Så drop din drengekæreste – bare sig et eller andet med at du ikke vil binde dig. Sig for Guds skyld ikke noget med at du er lesbisk eller noget. Og så føl dig frem de næste år. Ha’ evt. oplevelser med både drenge og piger. Og du behøver ikke fortælle nogen du er det og det. En dag vil du finde ud af hvem du er.

  • Den nu mere modne, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat