Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er Jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, nu når du er jaloux skal du bar vide at det er helt okay og være det. Har sku været i den samme båd min ven. Det som jeg gjorde var at jeg skrev eller snakkede mere med dem for at holde kontakten. Du kan altid gøre det, hvis han ikke viser noget “kærlighed” ved jeg ikke helt hvad man kan gøre. En god ting at gøre kan altid være at snakke med dine forældre, tro mig det er skræmmende men når du har sagt det føler du dig som en helt ny person! Kærlig hilsen

  • Bastian, Dreng, 14 år

Snak med din kæreste om det. Og måske spørg om du også må være sammen med hans venner nogle gange, så kan det være du lærer dem at kende, og så bliver det måske lettere at stole på ham og dem. Og så ikke lyt til dine venner, de lyder ærligt talt ikke særlig søde. Og så drop alle de der “10 tegn på….” Fordi meget af det er bare ren lort.

  • Birgitte, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat