Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ik vild med ham!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej🙂
Det er godt nok en hård situation du er kommet i!
Måske kunne du prøve at snakke med dine forældre om det. Eller en sød lære, som er god at snakke med. Eller hvis du har en tæt veninde som du sige alt til, og som du ved tror på dig.

Jeg ved godt at det kan blive meget akavet, men hvis du har modet kan du skrive til ham. Noget i den her stil: “Hej. Folk går og tror at jeg kan lide dig. På kærestemåden. Og det kan jeg ikke! Så hvis du høre nogle sige noget om det må du gerne få dem til at stoppe! Tak”

Nu ved jeg ikke om han går på din skole.
Men håber at du måske kunne bruge noget af det her😐
Hilsen mig🙃

  • Anonym, Pige, 13 år

jeg havde en ven, vi var ikke engang tætte, men vi kendte hinanden som meget små. da vi så blev ældre og jeg stadig kaldte ham min første ven (ved godt det lyder akavet og mærkeligt)
begyndte alle at spørge om jeg var vild med ham, og ærlig talt, han ser mega godt ud, men jeg er ikke vild med ham. jeg syntes det var så pinligt!! en da, spurgte min bedste veninde gennem mange år så: ” er du egenlig vild med … ?” det var forfærdeligt, hun burde vide som min bedste veninde i så langtid at NEJ!! …jeg var ikke vild med ham… jeg syntes det er meget grænseoverskridende at piger og drenge ikke kan være venner uden at der skal være noget “mere” i det. ved ikke om min historie kan hjælpe nogen. held og lykke med det
(hilsen 13-årig pige)

  • Anonym, Pige, 13 år

Ignorer dem!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat