Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er i tvivl om mine følelser for min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa pige på 14 år .
jeg har præcis den sammen måde som dig . Jeg har en ekskæreste nu . Men jeg har ikke lyst til at skrive at jeg elsker med ham osv , det er også at han ikke skrive med mig på Snapchat, fordi jeg ikke er forelske i ham .

jeg havde snakke med ham ignorere mig om hvad jeg havde sagt [ hvorfor han er ikke skrive med mig ] det til ham ignorer mig . Dit problem med ham .

Jeg vil meget gerne hjælpe som dig , at du skal prøve at tale med ham ? Jeg vil forestå at du kan snakke ham , du siger [ jeg elsker dig ikke han ] det til ham . hvis han kan lide dig så han er altid ved at forstår hvad du mener .

Men skal du huske at du følge dig selv så godt du kan for at du kan prøve at tale med ham ?
Bliver du teenager er meget forskelle i , hvordan su har det er ved at du kan føle

Jeg håber at du bliver forstår hvad jeg skrive / mener . Jeg hjælpe dig bedst muligt ved at hjælpe lidt dig . Jeg håber , du får en god snakke med din kæreste .

  • Jeg vil meget gerne hjælpe som dig, Pige, 12 år

Kapitel 14 og mit aller bedste råd til dig er simpelthen så fortæl ham hvordan du har det med det hvis han snakker uden om det så sig rigtig alvorlig abe nødt til at snakke om det her jeg havde f.eks. ikke have en kæreste han var min bedste ven men jeg vil ikke se mig selv en fremtid med ham og jeg var nødt til at fortælle om hvordan jeg følte men det var sådan helt akavet at forblive venner men det var dejligt at få det sagt det er bare jeg har det meget bedre bagefter

  • Hej, Pige, 17 år

Hej pige på 14 år

det kan være svært nogen gange at være i et forhold. man er meget følsom i et forhold fordi man lukker en person helt ind og åbner sig op for den person. det kan være svært og det kan være sårbart. men et forhold er også noget man er fælles om, det er en fælles ting man sammen skal have til at fungere.

Du siger at han ikke er nem at snakke med, for mig lyder det til at du har prøvet. Det er ikke nemt, hvis han ikke er til at snakke med. Det er vigtig at kunne snakke sammen, men hvis det ikke hjælper eller at han ikke lytter, bliver du nød til at tænke om det er det hver.

Du nød til at tænke på dig selv. Du skriver at du ikke savner ham eller føler trang til at se ham. Det kan være et tegn på at i er ved at vokse fra hinanden. Det sker tit og i sær når i er, i den alder som du er lige nu. I den alder sker der hele tiden forandringer, og man prøver at finde ud af hvem man er.

Du skal sætte dig ned og tænke over om du VIRKELIG kan lide ham.

Jeg var selv engang i et forhold, jeg havde det på samme måde som dig, hvor det bare føles forkert at skulle skrive “jeg elsker dig” og sende hjerter. Det gav en forkert følelse i maven hver gang jeg gjorder det. Men en dag sagde jeg til mig selv at jeg skulle finde 3 grunde til at jeg stadig var sammen med ham. Jeg kunne kun finde 1, trykhed.
Jeg var ikke sammen med ham fordi jeg elskede ham, men fordi at der var en tryghed i at være i et forhold.

Måske sidder du i det samme, du elsker ham ikke, men det giver en tryghed at være i et forhold.

Så mit råd til dig er at virkelig tænke dig om. Tænk over om du ønsker at være i et forhold hvor du ikke har lyst til at sige “jeg elsker dig” eller om det bare er fordi at du føler en tryghed.

Det er snart et par år siden jeg var i det forhold, hvor jeg havde det på samme måde som dig.
Men den dag idag, er jeg i et dejligt forhold med en rigtig sød dreng. Hver aften er det sidste jeg siger til ham “jeg elsker dig” og jeg mener det lige så meget idag, som jeg gjorder igår.

Du skal ikke sidde fast i et forhold bare fordi at det give tryghed. Du skal komme videre.

Det kan være mega svært, men tro mig når du kigger tilbage ville du fortryde hvis du bruger din tid i et forhold der ikke føles rigtigt.

Men inden du måske tager den store beslutning at komme videre, er det vigtig at du for snakket med ham. Sig tingene som de er, og hvordan DU har det. Hvis det ikke hjælper, så overvej om du er glad eller om det bare er tryghed.

Hilsen pige 17 år

  • pige 17 år, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat