Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket i min veninde!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 14, jeg har haft det på samme måde som dig og jeg harv et forslag til hvad du kan gøre.
Jeg syntes du skal starte ud med at fortælle hende at du i lang tid har haft føelser for hende. Du kan fortælle hende at du ikke har villet sige det fordi at du var bange for at ødelægge jeres venskab. Hvis kun ikke har det på sammen måde med dig, kan i jo lave en aftale om at i kan snakke om problemet engang imellem, men at det ikke skal ødelægge jeres venskab. Hvis hun har det på den måde at hun ikke har lyst til at være venner med dig mere, kan du jo forklare hende at hvis i fik det løst betød det ikke noget for jeres venskab. Hvis du vælger ikke at sige det til hende kan det være hun kan mærke på dig at der er noget galt, så det ville nok være nemmere bare at fortælle hende hvordan du har det, og det vil hun nok kunne forstå. Det er også meget sjældent at ens venner ikke gider en mere fordi man godt kan lide dem, man kan altid få det løst ved at snakke om problemet. Hvis du vælger at sige det til hende og hun dropper dig, skal du måske overveje om hun overhovedet var en rigtig veninde for dig. Du kan altid finde andre venner og der er sikker andre der har det på samme måde som dig, selv jeg har også haft det samme problem. Hvis du vælger at sige det til hende og hun har det på samme måde så er der jo ikke noget problem der. Hun ville også komme til at savne dig hvis hun siger at hun ikke gider dig mere. Jeg syntes du skal få det sagt til hende som det er, og så tage den derfra og se hvor det ender henne. Der er altid andre mennesker som vil være venner med dig hvis det ikke går godt.

  • Thea, Pige, 14 år

Hej. Min veninde har en gang kunne lide mig. Hun er til piger men det er jeg ikke. Hun sagde først til mig at hun kunne lide mig noget tid efter hun ikke kunne mere. Hvis det nu var sådan at hun havde spurgt om vi skulle være kærester havde jeg sagt nej men ville stadig værre lige så gode veninder med hende som altid. Jeg syntes bare du skal spørge din veninde om i skal værre kæreste. Held og lykke 😄❤

  • Pige❤, Pige, 13 år

Hey du. Jeg synes, at du skal fortælle hende, hvordan du har det. Det kan være enormt svært og hårdt at gå rundt med sådanne ting. Og hvis hun er en god og sand veninde, så vil det på ingen måde ødelægge jeres venskab om hun føler det samme eller ej.
Og hvis det skulle være sådan, at hun ikke er interesseret, jamen så har du fået det lettet for hjertet. Hvis hun så skubber dig væk, jamen så er det jo bare et godt tegn på, at hun ikke er noget for dig.
Det er en SÅ naturlig ting at blive forelsket, så derfor skal du fortælle hende det<3
Det kan jo være, at hun har det på samme måde?
Held og lykke😜

  • 😇, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat