Brev

Jeg er forelsket i min bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa. det kan være meget svært at fortælle det til en person som man jo kender så godt. det kan sikkert også have noget og gøre med at man begynder at kommer homoner og så kan man godt begynde at se menesker og venner på en helt anden måde. du skalikke være bange for dine følser. Måske han/hun har det på samme måde men ikke tør sige det højt? vent og se hvad der sker. det kan jo være at du lige pludselig igen begynder at se ham/hende som en ven? du kan også vælge at sige det men så måske sige det lidt forsigtigt eller bare udtrykke at du godt kan lide ham/hende.
håber det hjalp
held og lykke!

  • Ingrid, Pige, 12 år

Jeg havde det samme problem, men efter et halvt pr( hvedgodt det lyder som land tid) så begyndte mine følelser langsomt at forsvinde, jeg er også 13 og det er bare hvor alle FN’s homoner flyver over det hele. Giv det lidt tid, og hvis du stadig er snot forelsked i ham, så må du jo snakke med ham om det, og ind til dag så kan du skrive dagbog det hjalp virkelig mig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey, jeg har også stået i en lignende situation, med min nuværende kæreste:) før han spurgte mig f2f havde jeg haft et crush på ham i 6,5 år… det var meget hårdt og han var virkelig god til at skjule at han også så noget i mig:)❤️ Der kan sagtens komme noget godt ud af det!

  • Anna, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere