Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket i min bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa. det kan være meget svært at fortælle det til en person som man jo kender så godt. det kan sikkert også have noget og gøre med at man begynder at kommer homoner og så kan man godt begynde at se menesker og venner på en helt anden måde. du skalikke være bange for dine følser. Måske han/hun har det på samme måde men ikke tør sige det højt? vent og se hvad der sker. det kan jo være at du lige pludselig igen begynder at se ham/hende som en ven? du kan også vælge at sige det men så måske sige det lidt forsigtigt eller bare udtrykke at du godt kan lide ham/hende.
håber det hjalp
held og lykke!

  • Ingrid, Pige, 12 år

Jeg havde det samme problem, men efter et halvt pr( hvedgodt det lyder som land tid) så begyndte mine følelser langsomt at forsvinde, jeg er også 13 og det er bare hvor alle FN’s homoner flyver over det hele. Giv det lidt tid, og hvis du stadig er snot forelsked i ham, så må du jo snakke med ham om det, og ind til dag så kan du skrive dagbog det hjalp virkelig mig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey, jeg har også stået i en lignende situation, med min nuværende kæreste:) før han spurgte mig f2f havde jeg haft et crush på ham i 6,5 år… det var meget hårdt og han var virkelig god til at skjule at han også så noget i mig:)❤️ Der kan sagtens komme noget godt ud af det!

  • Anna, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat