Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket

Jeg opdaget først hvor forelsket jeg var

da han havde fået en kæreste.

Jeg ved faktisk heller ikke om ejg overhoved er til drenge!!

Så hvad nu hvis jeg ikke er forelsket i ham?

Der køre så mange tanker i mit hoved om alt!

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

jeg tror jeg har det ligesom dig. det er så svært at finde ud af hvordan jeg har det og hvilke følelser jeg føler, men jeg tror jeg er forelsket. jeg tror der er mange der har det sådan som dig og den nemmeste måde at finde ud af det er nok at se hvad der sker og hvad du selv føler hen af vejen. der er jo forskellige måder at kunne lide andre på. måske er du forelsket i ham eller måske er du bare lidt fascineret af ham. det er jo kun dig selv der kan vide det.
jeg håber at du kan komme på rette vej.

held og lykke!

  • Anonym, 12 år

Hej pige på 12 år jeg ved godt hvor meget der kan køre ru dt oppe i hovedet på en når man både er forelsket og i tvivl og nogle gange er det uoverskueligt at finde ud af hvad man skal gøre en af det ting der hjælper mig når jeg er overvældet er at jeg enten skriver dagbog eller måske endda skriver et brev til den person man er forvirret over du behøver overhovedt ikke at sende det men nogle gange er det rart at få det hele ud du kunne måske også gå til en tæt veninde.. En af de ting der hjælper Aller mest er tid og det lyder måske lamt men tid er så vigtigt i sådan nogle situationer sæt måske en uge af til hvor du bare mærker efter hvad du virkeligt har brug for og så sørg for at du stoler på at din krop fortæller dig det rigtige

  • Pige på 16, Pige, 16 år

Hej!
jeg har det på samme måde, jeg føler jeg er forelsket i en dreng. Men jeg tænder på piger. Men husk du har langtid i livet til at finde ud af hvilket køn du kan lide eller måske begge, du behøves ik skynde dig

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat