Brev

Jeg er forelsket!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Jeg stå i det samme problem der er en dreng jeg kan lide han hedder Lucas og han er helt igemmen perfekt næsten jeg har kunne lide ham snart i et år og han ved at jeg kan lide ham han fandt selv ud af det men det hviste jeg ikke før en ad mine venner sagde det til min

Jeg er næsten 100% han kan lide en der hjemme eller min beste ven

Så jeg følge med dig men det beste er vist du bare begynder stiller og roligt at snakke med din vinde om det og hvis du tro så sige det til han og hvis du gør det er du sejer end mig

Bare husk man lever kun en gang

  • En med samme problem, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat