Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelske i den ny dreng i parlæ klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal skrive til ham, at det er dig. Så kan i måske begynde at snakke.
Det lyder nemlig som om at han måske kunne være vild med dig. Ud fra mine erfaringer. Da jeg selv er/har været forelsket, og er en dreng.

Held og Lykke med det
Og husk at det ikke behøver at være akavet. Jeg skrev til mit crush engang at jeg kunne lide hende. Hun afviste mig, og vi blev enige om at forblive venner og at det ikke skulle blive akavet, og det er det ikke.

  • Anonym, Dreng, 15 år

vil sige som dreng er det sku meget fedt at då en besked fra en pige, selv om han måske, måske ikke kan lide dig. er sikker på at han ikke vil syntes at det er akavet og vil nok heller ikke tænke så meget over det. at du skriver først vil nok også måske øge din chance for at han vil falde for dig.

jeg vil dog sige at det med øjen kontakt er lidt sværd at sige om det er et tegn eller hvad det er for der kan være mange grunde til andre en at han kan lide dig dsv. så syntes det vil være bedste vis du begynder at snakke med ham istedet for, for det kan måske give dig et bedre overblik over om han kan lide dig.

  • (SIC), 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat