Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er faldet direkte på ansigtet for den her fyr

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du “ANNA” her.

Det er altid en pisse svær situation at stå i. Har stået i en situation der minder lidt om.

Min veninde var vild med min bedste ven. Jeg havde ingen følelser for ham på den måde. Vi var bare rigtig gode venner, og var hele tiden sammen.

Hun var mega jaloux over, at jeg fik alt hans opmærksomhed og ikke hende. Hendes jalousi var så slem, at vi ikke kunne fortælle hende om når vi var sammen. overhoved!.

Der bliver man nød til, at snakke om det. vi satte os ned en dag alle 3 og snakket om det, jeg fortalte hende at jeg ikke havde det særligt fedt med, at vi ikke kunne være sammen uden at vide at hun var sur over det.

Det du kan gøre er at sige sandheden med på en pæn måde.

Siger at du godt ved hun også har følelser for ham, men at dig og ham har noget. Sig til hende om hun ikke ville være der for dig, fordi han også rigtig godt kan lide dig.

Hun bliver nok sur, det skal du regne med. Men er hun en rigtig veninde ville hun komme videre og være glad over at du er glad.
er hun ikke en rigtig veninde der kan være glad på dine vegne er hun ikke det vær, ( tro mig, snakker af erfaring )

Snak med hende og sig tingene som de er på en pæn måde.

Hilsen “ANNA”

  • "ANNA", Pige, 18 år

Det der problem har mange piger med at ‘jeg kan lide en fyr, men min veninde kan også lige ham, og jeg vil ikke ødelægge vores venskab’

Ærligt lyder det ikke som en særlig god veninde, hvis hun afholder dig fra at være sammen med den du elsker/:

Gå ud til ham der drengen, få et forhold, og lev det liv du nu har(:

Hvis din veninde gør det der, så ignorer hende, for hvis du vil noget, så gør det!

  • I guess i helped?, Pige, 13 år

Hey. Jeg hedder Stormy, eller det er ikke mit rigtige navn, men jeg vil gerne være anonym, og hjælpe andre, når jeg nu kan.

Du skriver at du rigtig godt kan lide den her fyr, og ham her fyren kan også lide dig, men problemet er at din veninde også kan lide den her fyr, og hun at kommer imellem jer,
Du skriver også at du ikke vil miste hende, ikke?-

Hvis jeg skal være ærlig så lyder hun ikke som en god veninde, hvis hun kommer imellem jer to. Du kan måske snakke med hende om det? Sig hvordan du har det med det.

Hvis hun stadig kommer imellem jer, så måske hold en pause fra hende?.

Når det kommer til fyren, så synes jeg helt klart at i to skal have fået sagt til hinanden hvordan i egentlig har det med hinanden. I kunne skrives sammen og aftale at mødes en dag og få snakket?

Håber mit svar kunne bruges til noget:)

  • Stormy, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat