Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er få elske

Jeg er vil med en pige

men Tøger ikke og spørge

pige er min ex

og der er gåd 1 måden siden

og vi pjatter led

er der e nogen tegn

Vad skal jeg gære

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Jeg kan godt forstå at det er rigtigt svært at man er forelsket og at man ikke lige ved hvad man skal gøre ved det. Jeg synes du er modig og dygtig og rigtig god til at beskrive hvordan du har det. Jeg synes det er flot og sejt af dig og du er måske rigtig ked af det lige nu. Jeg har svært ved at hjælpe dig fordi jeg ikke helt forstår dit problem og så skriver du ikke så meget om det så mit svar må være at ringe ind til BørneTelefonen eller snakke med pigen også selvom det er svært og gør dig rigtig ked af det men jeg tror på dig og jeg er med dig. Jeg ved du kan og det skal nok gå. Men ellers så vent da med det kæreste noget! Det kommer endag når den rette kommer. <3 hej hej du!

  • Sara pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat