Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er en pige på 11 år

Jeg kan lige en dreng

og jeg vil gerne være kærester med ham

men jeg ved ikke om han kan lige mig

hvordan finder jeg ud af om han kan lige mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes altid man skal være ærlig. Ikke bare gå hen og spørg ham “skal vi være kærester?”. Det er svært at svare på hvis man ikke kan lide personen men ikke vil såre nogens følelser. Hvis at du kan lide ham så hvis det igennem din opførsel. Hvis han flirter tilbage og viser at han også kan lide dig så kan du sagtens spørge roligt. Vær ærlig men rolig og åben.

Og hvis det ikke virker mellem jer gør det ikke noget. Det er de færreste der finder deres soulmate som 11 årig. Så bare rolig <,3

mus <,3

  • Anonym, nonbinær, 14 år

Hej Pige på 11 år
Jeg vil anbefale at prøve at lægge an på ham, eller prøve at vise at du kan lide ham, og hvis han viser følelserne tilbage kan du prøve at spørge ham.
Hilsen en dren på 8

  • xX_Fuck_boy69_Xx, Gul maling, 8 år

Hej søde,
Nogle af de ting du kan se efter er ting som;
Kigger han på dig, og det væk når du ser på ham? Fastholder han dit blik hvis i ser på hinanden? Bruger han emojies når I skriver sammen? Skriver / siger han godmorgen til dig, eller måske godnat? Driller han dig når han venner er til stede, men er han sød ved dig når i alene?

Alt det her er tegn på han kan lide dig.
Kan du genkende nogle af de ting, kan han muligvis lide dig.

Det kan saften være, at han intet af det her gør, men fortsat kan lide dig. Næste skridt vil være at sige det til ham, hvis du tør. Prøv at spørger om han vil ses efter skole, bare jer to. Vil han det, så er han interesseret i dig, og så skal alt det andet nok komme.

Held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat