Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er en dreng på 13 år og er forelskede ved ikke havd jeg skal gøre

Jeg er en dreng på 13 år

Jeg går i klasse med en pige som jeg er forelskede i har været forelskede i hende siden efterårsferien 2019

truer ikke at fortælle hende det fordi jeg er genert og er bange for at det bliver akavet hvis hun ikke kan lide mig på samme måde

har ikke hendes nummer så kan ikke skrive til hende

ved hellere ikke om jeg skal sige det til mine forældre

PS det er første gang jeg er forelskede

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej, tak for brevet
Din situation lyder ret kompliceret i øjeblikket. Det tager tid at finde uf af, hvad du i virkeligheden ønsker sig. Hvis du er virkeligt forelsket i hende, så sig det. Så hvad, hvis du bliver afvist? i det mindste har du prøvet, og det er det vigtigste. Du vil være i mange forhold i fremtiden, og du bliver afvist mange mange gange, men det er processen alle skal igennem. Indtil du finder en partner, der elsker dig tilbage. Du må altid tale om det, med sine forældre, eller andre voksne du stoler på
Jeg håber det går godt
Hilsen – Jobdog

  • Jobdog, Dreng, 16 år

Jeg synes at du bare skal spørge hende det værste der kan ske er at hun siger nej og du må jo bare få hendes snap eller lignende

  • Ikk vær bange, Pige, 14 år

Hej mit råd bliver nok kort men håber det kan hjælpe. Hvis nu i har en klase gruppe på snap så kan du jo altid spørge hinde om ven der du kan også spørge en af dine venner fra klassen som nok har hindes nummer om du lige må få det. Syntes også det ville være en god ide at du sagde det til dine forældre.
Håber du kan bruge hjælpen

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat