Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er alt for forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes helt sikkert at du skal fortælle ham det hvis det er det du har lyst til. Jeg har selv være ude for noget lignede, og jeg kender den skræmmende følelse om ikke at skulle se personen igen. Og jeg ved efterhånden at nogen drenge kan være rigtig dårlige til at tage det første move. Så jeg synes du skal tage chancen og hvis du bliver ydmyget kan du trøste dig selv med at du jo så højst sandsynligt nok ikke kommer til at se ham igen.

Jeg håber du kunne bruge mit svar💕💕

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey
Kan 100 % forstå at du ville synes det var ydmygende, men du kunne måske prøve at blive venner med ham komme tæt ind på ham og så ville du føle dig mere tryg til at sige hvordan du virkelig føler.
Du kunne for eksempel skrive ( hej, synes det er virkelig nederen vi ikke kommer til at ses igen, og vil godt have lært dig bedre at kende. Måske vi kunne finde på noget af lave sammen en dag)
PS. Du er stærkere end du tror!!!

  • Jasmin, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat