Brev

Jeg er alt for forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes helt sikkert at du skal fortælle ham det hvis det er det du har lyst til. Jeg har selv være ude for noget lignede, og jeg kender den skræmmende følelse om ikke at skulle se personen igen. Og jeg ved efterhånden at nogen drenge kan være rigtig dårlige til at tage det første move. Så jeg synes du skal tage chancen og hvis du bliver ydmyget kan du trøste dig selv med at du jo så højst sandsynligt nok ikke kommer til at se ham igen.

Jeg håber du kunne bruge mit svar💕💕

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey
Kan 100 % forstå at du ville synes det var ydmygende, men du kunne måske prøve at blive venner med ham komme tæt ind på ham og så ville du føle dig mere tryg til at sige hvordan du virkelig føler.
Du kunne for eksempel skrive ( hej, synes det er virkelig nederen vi ikke kommer til at ses igen, og vil godt have lært dig bedre at kende. Måske vi kunne finde på noget af lave sammen en dag)
PS. Du er stærkere end du tror!!!

  • Jasmin, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat