Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er akavet og ved ikke hvad jeg skal snak om

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare spørg om hva de godt ka li alle folk elsker at snakke om sig selv spørg ind til hendes interesser og det der du ved❤️

  • L, Pige, 13 år

Hey, har også selv været vildt akavet, men måden jeg kom af med det var: bare snak, det behøver ikke være klogt. Og planlæg ikke alt du vil sige, bare kør med det! Og smålyde er virkelig det bedste fx not nogen snakker sig: mmm, ej ja, ja enig, ej hvor fedt!, var det sjovt? Osv, bare grin og nik og alt det der.

  • Kdksk, Pige, 14 år

Heyy, du skal ikke være bekymret. Jeg har også haft det samme. Men ved du hvad, jeg har lært en trick. jeg fandt ud af at folk elsker at tale om sig selv eller noget det kan lide. Så hvis du er i en situation hvor du ik vid hvad du skal sige, bare spørge indtil noget hun/han kan lide, eller lidt om dem (folk elsker at fortælle deres historier). Og når du hører hvad det kan lide kommer der sikkert noget hvor i bægge interesseret i, også har i altid noget at snakke om.
Good luck og du kan godt✊🏽

  • Azy, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat