Brev

Jeg er akavet og ved ikke hvad jeg skal snak om

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare spørg om hva de godt ka li alle folk elsker at snakke om sig selv spørg ind til hendes interesser og det der du ved❤️

  • L, Pige, 13 år

Hey, har også selv været vildt akavet, men måden jeg kom af med det var: bare snak, det behøver ikke være klogt. Og planlæg ikke alt du vil sige, bare kør med det! Og smålyde er virkelig det bedste fx not nogen snakker sig: mmm, ej ja, ja enig, ej hvor fedt!, var det sjovt? Osv, bare grin og nik og alt det der.

  • Kdksk, Pige, 14 år

Heyy, du skal ikke være bekymret. Jeg har også haft det samme. Men ved du hvad, jeg har lært en trick. jeg fandt ud af at folk elsker at tale om sig selv eller noget det kan lide. Så hvis du er i en situation hvor du ik vid hvad du skal sige, bare spørge indtil noget hun/han kan lide, eller lidt om dem (folk elsker at fortælle deres historier). Og når du hører hvad det kan lide kommer der sikkert noget hvor i bægge interesseret i, også har i altid noget at snakke om.
Good luck og du kan godt✊🏽

  • Azy, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat