Brev

Jeg er 17 år og har aldrig haft kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg selv 17 år, og har aldrig haft en kæreste, eller sex. Jeg føler mig da også nogle gange lidt ensom, når de andre snakker om det.
Men det hele kommer vel forhåbentligt. Prøv eventuelt at skrive/snappe med nogle af pigerne, start stille ud, F.eks. ved at spørge om de skal med til festen i weekenden, eller bare sende billeder på snap. Kom tættere ind på pigerne og deres hverdag. Synes personligt at det er lettere at snakke efterfølgende med folk jeg har skrevet lidt med.

Hvis der er 16+ fester i din by, så tag med der, få lidt alkohol indenbords, det hjælper også på, at man ikke er ligeså genert, og tør at tale lidt mere med piger.

Det hele kommer med tiden – håber jeg for os 😀

  • Lærke, Pige, 17 år

Frem med tinder og mød nogle søde piger.
Piger kommer ikke af sig selv, og det handler helt klart om at have et mål og en viljestyrke.
Det kan være en udfordring at tage initiativ, men det ligger lidt til rollen som mand.
Hvis du vil det nok, så gør dit forarbejde, så skal der nogle komme sild på tråden.

  • M. Anine, Pige, 17 år

Hej. Jeg er selv 15 år og har heller aldrig haft en kæreste….. jeg kender virkelig godt dem fornemmelse af at føle sig alene, den har jeg virkelig tit, næsten hele tiden, da jeg nok er lidt af en trygheds narkoman (hvis det giver nogen mening)
Prøv at se om du kan komme i kontakt med nogle nye mennesker fx. fra en anden by eller hvis du går til sport så evt. fra en anden klub. Men husk igen stress på, det kommer når det kommer og du må bare gøre dit bedste jeg er 100% sikker på at du nok skal finde den helt perfekte pige!

  • Amanda, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat