Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg elsker hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

for at være ærlig.. hvis hun har udtrykket flere gange at hun ikke kan lide dig på samme måde, burde du prøve at komme videre. det kan virke umuligt lige nu, men du skal nok komme over det. det lover jeg ♡

  • M, Pige, 13 år

Hej.
Jeg synes du skulle prøve at være direkte med dine følelser til hende. Hvis det er for akavet at gøre ansigt til ansigt så skriv en sød besked om hvordan du har det.

Hvis hun så ikke har det på samme måde med dig så synes jeg du skulle komme videre. Det er svært at komme videre men det bliver man nødt til i livet tit.

Håber du kunne bruge hjælpen 🙂

  • Hey, Pige, 14 år

Jeg syntes du skal fortælle hende det. Der er tre måder det kan ende med 1. Du finder ud af, at hun faktisk godt kan lide dig, men ikke forstod dine hints 2. Hun har det ikke på samme måde, i kan stadig være venner, du kommer ikke til at leve med den følse af “Hvad nu hvis”, og det er nemmere at komme videre 3. du fortæller hende det, det er akavet mellem jer, men du kommer ikke til at leve med den følse af “Hvad nu hvis”, og det er nemmere at komme videre

  • nobody, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat