Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Det slet ikke fair at du skal slå op med din kæreste, grundet hun også har fået følelser for ham. Og slet ikke hvis i har et sundt og godt forhold, plus i har været sammen i 3 måneder.

Forstår dog slet heller ikke, hvordan hun kan få sig selv til at sige sådan noget eller tænke den tanke. Det helt grotæsk!!
Sådan noget skal man bare aldrig sige – det er da træls at man får følelser for ens venindes kærester. Men så må man prøve at bearbejde sine følelser, og være glad på ens venindes vegne. Og bare tænke, fedt at hun har fundet ham, selvom jeg også gerne vil være hans kæreste. Men det min veniendes kæreste, så må jeg bare for det bedste ud af at være hans ven.

Kan godt forstå du ikke vil vælge mellem dem, men det ikke fair det din veninde mener du skal slå op med ham grundet hun også har følelser for ham. Så jeg synes du burde tage en snak med hende, og sige noget med “Vil ikke vælge mellem jer, men vil altså ikke slå op med ham. Grundet du også har fået følelser for ham, slet ikke når jeg har været sammen med ham i 3 måneder. Og jeg først får af vide nu, du også har følelser for ham” og noget andet.

Hvis hun ikke forstår det, og måske begynder at ignorer dig. Er hun så din veninde? Ved godt det kan være hårdt, men en “rigtig” veninde vil altså ikke sige sådan noget.

Håber det kunne hjælpe lidt, eller i hvert fald kunne forstå hvor jeg vil hen med det her – held og lykke
Vh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Heyyyy☀️!!

(Er kun 11 år så har ikke så stor forstand på det der kæreste noget, men hjælper så godt jeg kan, og håber det kan bruges😁!)

Jeg syntes ikke det er okay af din veninde. Hvis du elsker din kæreste skal du self ikke slå op bare fordi din veninde siger det. Kærester kommer og går, venner/veninder har man for livet (hvis man passer på dem)! Så hold fast i din veninde, men hvis du ikke vil slå op, så vil du ikke det, og det kan din veninde ikke ændre på, bare fordi hun også er lun på din kæreste. Følg dit hjerte! Hvis dit hjerte siger: “Det skal min veninde slet ikke blande sig i, bare fordi hun er lun på min kæreste, det må hun sku selv ligge og rode med så længe det ikke indvolvere mig”, men hvis det siger: “Okay, god ide’ så længe hun ikke stjæler min kæreste, fordi det kunne ikke ligne hende, og det ville hun aldrig gøre imod mig”, måske siger det: “Jeg tror ikke på at hun siger det for vores begges skyld, eller om det er, fordi så kan hun stjæle min kæreste nu hvor han/hun er single”. Lyt til hjertet!

Det var mine råd, så nu kan jeg ikke presse citronen mere.

KH❤️ På 11 år

  • ❤️, Pige, 11 år

Hej. Synes ikke det er fair hvis du skal slå op med din kæreste, fordi hvis han kan lide dig og du kan lide ham så det ikke fair for dig. Din vininde skal ikke ødelægge dit forhold, og desuden hvis hun er en rigtig vininde så vil hun vel være glad på dine vegne og forstå og respektere det😁 håber det hjalp.

  • Pigen der elsker at hjælpe andre, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat