Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jaloux over exkæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dig!

Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at komme videre, når man stadig holder meget af en person. Du skal huske på, at det aldrig er sjovt at få knust hjertet og få en hverdag uden den anden person op at køre. Det er meget normalt, at du oplever en form for jalousi, når der kun er gået 3 måneder. Jeg ved ikke, hvor længe i har været sammen, men det er i meget sjældne tilfælde, at man kommer hurtigt videre. Du må endelig ikke lade dig forhaste med at prøve at komme videre, for det kan godt gøre det værre. Prøv at se, om du ikke kan holde afstand fra ham, indtil du føler, at det ikke går dig på mere.

  • Anonym, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat