Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså du siger han har været dig utro og derfor er bliver jaloux hver gang du ser ham med en anden pige eller flere. Er du sikker på at det er ordet bange du ikke skulle have brugt istedet ? fordi jeg tror måske at du er bange for at miste ham til en anden pige, det forstår jeg godt fordi det lyder som om du er rigtig glad for ham.

Altså jeg vil sige at hvis han virkelig er forelsket i dig, vil han ikke være interesseret i andre piger på kæreste måden. Og derfor skal du ikke være bange for at han snakker med andre piger, fordi det kun er dig der er hans kærlighed.
Efter i ikke er kærester mere, går du nu og håber at i kan komme sammen igen. Der vil jeg bare sige at du skal passe på med, fordi at det kan være at han ikke kommer tilbage på lige den måde som du havde håbet. Måske er han ikke så vild med dig igen og siger derfor at det er din frygt for at andre piger der gør det.
Ved ikke rigtigt hvordan du skal stoppe med din frygt for at han forsvinder, måske er det faktisk hans skyld. Det lyder som om du ikke rigtig stoler på ham, netop fordi han var dig utro. Så jeg vil sige at du skal kunne stole på ham og så vil din frygt måske forsvinde.

Altså jeg havde en smule svært ved at forstå nogle dele af teksten, så hvis jeg har misforstået noget så sige lige til 🙂

  • Dreng 14 år, Dreng, 14 år

Til!
Det var hendes tidligere kæreste, der var hende utro.

  • Hvad skal jeg så skrive???, Dreng, 15 år

Hvis han ikke gør det helt klart for dig at han ikke er interesseret i andre end dig, er det ikke kun dig der bare er jaloux. Det virker også som om at du har det svært ved at stole ordentligt på ham, kan det være fordi du ikke er helt tilfreds med dig selv og måske føler dig mindre værd? Hvis der kan være noget sandt I det skal du vide at det er fuldstændig normalt! Du har ikke fortjent at nogle har været utro, det har intet at gøre med dig og alt at gøre med ham.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat