Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux

Jeg er en dreng på 13 som er forelsket i en pige

men pigen har en kæreste

og en aften skrev pigen at hun hellere vil have mig end hendes kæreste,

Jeg er lidt i tvivl fordi pigens kæreste er en af mine gode venner

og jeg vil ikke bare tage hans kæreste

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Okay den er lidt svær. Kan man ikke på en eller anden måde sige at du kunne være en loyal ven ved at vise vennen beskeden og være sådan lidt “altså jeg kan godt lide hende, hun har skrevet det her til mig og det ville jeg bare lige vise dig og nu ved det det” – agtig? Jeg synes i hvert fald ikke i skal noget før vennen har været “indblandet” hvis man kan kalde det det. Så kan du få meget store venneproblemer og venner holder ofte længere end forhold.
Alt godt herfra:)

  • Anonym, Pige, 14 år

nej!
det er bro code dude!
dude… du kan sige til din ven at du kan lide hans kæreste… og han bliver måske sur, højt sandsynligt, men jeg syndes ikke du kan være bekendt at tage hans kæreste. og så syndes jeg at du skal sige til ham hvad hans kæreste har sagt. fordi måske er hun ikke glad i forholdet…
men bro… prøv at tage den med ro…
du kan ikke rigtig tage hans kæreste. og så skal du tænke at…. hvis du så siger det til ham. han slår op med sin kæreste. du tager hende. han er sur. og så lidt tid efter slår hun måske op med dig eller du slår op med hende. og så… har du verken din ven eller kæreste… hvad er syndes du. loyal ven eller sød lækker pige, som nu slår op med idg på et tidspunkt….

håber jeg kunne hjælpe.
kh the loving girl😘

  • loving girl😘, Pige, 12 år

Det som du skal måske gøre er at snakke med ham måske forstå han det man det ting som du skal ikke gøre er stjåle han kæreste det er ikke okay

  • Just pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat