Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 19,
Jeg forstår din usikkerhed men jeg tror du skal fortælle ham hvordan du har det med ham. Og sige at han skal fortælle dig vis der er sket noget i byen… For vis han ikke gør det så det hans egen fejl. For jeg er sikker på udan set hvad om han har været utro så det ikke begrund af dig!

  • Pige på 13, Pige, 13 år

Hej søde…. Jeg kan godt forstå det er svært og jeg kan godt forstå du mister modet til at tale med han om det når du ikke føler han gør noget ved det…. Jeg tror måske du skal sætte dig ned ved siden af din kæreste. Fortæl ham at du er rigtig glad for ham og at du elsker ham men at du bliver jaloux og ked af det over det …. Fortæl at det ikke er fordi han ikke må være sammen med andre men at du er bange for at miste ham…. Fortæl det som det er …. Jeg tror på dig…. Og jeg ved du kan…. Du er nemlig så stærk og modig ah du kan skrive herind og så tror jeg også godt du kan snakke med din kæreste. Heller Lykke sødeste du…. Jeg håber du kunne bruge det her til noget <3 farvel søde du!

  • Pigen der gerne vil hjælpe andre, Pige, 14 år

Halløjsa.

Jeg kender din “situation” alt for godt…

Jeg tror desværre ikke at dette handler så meget om din usikkerhed på ham, jeg tror som jalousi indikere at du har en række usikkerheder på dig selv, som du skal finde en måde at overvinde. (Fandt jeg ud af for mig selv)

Du skriver on-off forhold, så i bliver ved med at finde tilbage til hinanden, ergo i holder begge utrolig meget af hinanden, så ud fra det, vil jeg sige: jeg tror ikke du skal være så bekymret.

Jeg håber du finder svaret på dit dilemma, hold hovedet og humøret højt, det hele skal nok give mening. ❤️

  • 🌈💖🏳️‍🌈, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat