Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jaloux

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja jeg læste at du ikke ville fortælle hende det men jeg tror at det er det bedste at gøre 🔥💧❄️

  • En der forsøger at hjælpe🥞🍟🌭, Pige, 11 år

Hvis tysk er hendes første sprog og dansk hendes andet er det nogle gange bare rart at kunne tale sit eget sprog uden at skulle tænke sig om hele tiden tror ikke du skal være bange eller noget

  • Bdbd, Pige, 14 år

Altså jeg synes du skal sige det til hende. Piger kan godt lide at vide hvor meget de betyder for den dreng de kan lide. Men du skal nok bare ikke insistere på at hun dropper kontakten med ham for det kan være fedt at være venner med drenge uden at der skal være noget kæreste halløj imellem dem. Og ja hun er nok glad for at han taler tysk. Måske prøv at kom lidt mere i kontakt med hende. Ring til hende og spørg hvordan hendes dag har været. Men jalousi er ikke noget at skamme sig over selvom man synes det er en åndsvag følelse. Det er bare bevis på at man holder af personen. Men kender det virkelig godt. Men nogle gange kan det hjælpe at stå frem og acceptere at man er jaloux. Så lære du måske at have det fint med det. Men hun gør det jo på ingen måde for at sårer dig så prøv at være glad på hendes vegne.

Håber det kan være en måde der kan bruges

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat