Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux

Kære BørneTelefonen.

Jeg har brug får hjælp.

Jeg har tænkt på at spørge mit crush om vi skal være kærester.

Men han er meget sammen med en pige for tiden.

Så jeg er bange for at han siger nej.

Fordi han allerede har en kæreste.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg synes det ville være godt, at du fik sagt det til ham, hvis du har lyst til det.
Men hvis han allerede har en kæreste, så kan han nok bedst lide hende, og det er der ikke noget at gøre ved.
Husk på at det jo ikke er livets undergang hvis han ikke kan lide dig.
Held og lykke!

  • anonym, Pige, 14 år

Hej jeg synes at du måske kunne snakke lidt med pigen og hære om hun har følser før ham enden du kommer til at sige få maget til dit crush

  • Joloux pigen, Pige, 20 år

Hej
Jeg synes du skal tage chancen, hvad er det værste der kan ske? Hvis han siger nej, er det jo bare ikke jer to – Det lyder skam hårdt, og det kan være hårdt at få nej ‘et i starten. Men man finder ret hurtigt ud af, at komme videre.

Det her kommer fra en, som virkelig ikke turde at sige til sit crush. Da jeg var bange for at miste mit venne forhold med hende, men skulle ikke være så bange. Hun vidste det allerede jeg kunne lide hende, men vil ikke presse mig til at sige noget. Det var bedre jeg selv sagde noget.
– Jeg fik et nej, og var helt forståligt med det, da man jo ikke selv bestemmer hvem man falder for. Jeg kunne/kan lide hende som mere end bare venner, og det kunne/kan hun ikke. Selvfølgelig gjorde det ondt i starten, men jeg vil blive okay igen efter noget tid.

Er dog ikke over hende, men de værste smerter er over. Samt vi forbliver venner, og det er jeg mere end taknemlig over. Var seriøst lykkelig for, at vi starte er venner, da venskabet betyder mere for mig. End de dumme følelser jeg har fået for hende. Det fanme fedt at man stadig kan være venner, selvom den ene har flere følelser for den anden end den anden ikke har for den ene.
– Men nu ser jeg også tiden an, for man ved ikke hvad fremtiden bringer. Der kan ske alt mugelig.

Hun sagde også, hvis folk ghoster en, ik’ vil være venner mere osv. Når man fortæller ens følelser til ens crush. Er de bare ikke det værd at brug tid på!! De gøre alligevel intet godt i ens liv, så man skal lade være med at bruge mere krudt på det – Det har hun fundet ud af, efter et virkelig toxic forhold.

Så jeg synes du skal tage chancen, sig til ham at du kan lide ham. Hvis han siger nej, er det jo bare ikke jer to. Der findes mange flere personer ude i verden, så det ikke verdens undergang – Der kommer mange flere personer ind i dit liv, som kan ende med at blive til noget!!

Held og lykke
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat