Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousien tager over

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej vi kan godt forstå at du bliver jaloux vi tænker du kan prøve at snakke med din kæreste om det så kan det være at i kunne få en god samtale hilsen flora og Clara

  • Anonymous, 10 år

Hej pige,
Jeg kender det udmærket godt! Det der med at føle at man ikke er en del af et fællesskab eller et venskab som man rigtig godt kunne tænke sig at være med i!
Jeg kan godt forstå at du bliver jaloux når din kæreste er sammen med andre piger.
Men jeg tror han har det på præcis samme måde når du er sammen med nogle drenge fra din klasse. Og så tror jeg egentligt bare at du må acceptere at han har nogle andre venner og veninder som han gerne vil være sammen med, ligesom du nok også har nogle.
I forhold til det med dine veninder har jeg oplevet det, og oplever det stadig! Og det er lidt det samme med kæresten. Man må simpelthen bare acceptere det.
Men hvis det bliver for meget med din kæreste og han fx begynder at flirte med pigerne, synes jeg at du lige skal snakke med ham, og fortælle hvordan du har det. Så skal han nok forstå det!
Håber du kan bruge mine råd!
Knus<3

  • 2isbetterthan1, 13 år

Hej.
Jeg kender selv alt for godt din situation. Jeg har dog ikke en kæreste, men kender det med veninden.
Det bedste råd jeg kan give, er at stole på dem. Du må huske at stole på at din kæreste, og stole på at han ikke er sammen med andre piger på “kæreste måden”. Hvis det er at du stadig bliver meget jaloux på din kæreste, så prøv at snakke med dem. Hvis de er dine ægte veninder, vil de sikkert forstå dig 🙂
Håber det var svar nok 🙂
Masser knuser herfra!

  • ooooolivia, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat