Brev

Jalousi

Der er startet en ny dreng i min klasse og jeg tror,

at jeg er ved at blive vild med ham..

 

Mine veninder er hele tiden sammen med ham

og ligger i klassens sofa med ham,

 

jeg bliver jaloux.

Hvad skal jeg gøre?
– pigen der bliver jaloux over det mindste

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

synes ikke du skal gøre noget ved det. det normale skolefølelser som går over hurtigt. synes du skal lære ham at kende bedre så du sikker på at du kan lide ham.

  • azin, Dreng, 17 år

giv ham et smil og få ham til at lægge mærke til at du tjekker ham ud. Derefter synes jeg at du skal prøve at skrive med ham en aften eller noget, når i har bygget et lille venskab op skal du gøre så han måske også bliver vild med dig. (det har du nok selv styr på) 🙂
håber mit råd hjælpe

  • GodRådgiver, Dreng, 13 år

Hej
jeg syndtes du skal prøve at snakke med ham og være mere sammen med ham moske i frikratevne og lave det han godt kan lide at lave i frikratevne. Snap med ham og sig din mening om at han er sød og det
håber du kan bruge mit råd

  • Esen10, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat