Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Det er en meget naturlig reaktion, det er ikke godt at have meget jalousi i forholdet, da det kan være grunden til at jeres forhold har været on and OFF. Det der vil være bedst at gøre, er at tage dig en god snak med ham – han forstår nok ikke hvordan du har det, hvis du vælger bare at blive sur og skabe en diskussion. Kommunikation er en rigtig vigtig del af et forhold, specielt hvis du vil blive ved med at være sammen med ham. Du skal også snakke med din bedsteveninde, for hun kan måske give dig svar på nogle spørgsmål som du måske tomler rundt med. Hold hovedet højt prinsesse, det skal nok gå. Du kan skrive til mig privat, hvis du vil spørge om mere.

  • Anonymous, 17 år

Jeg syntes at du bør overveje om han er det værd…

  • Den anonyme rådgiver, 13 år

Hej, jeg syntes du skal tage en god snak med ham om det, stille og roligt. Men det er nu meget normalt at drenge er venner med piger, og måske sker der ikke noget. Men det er vigtigt i et forhold at begge parter er glade, hvis du snakker med ham og stadig ikke har det godt med det, kan det være at i ikke er klar til et forhold? Jeg håber du kunne bruge det til noget, og at I sammen finder ud af det.

  • Cinnamonbunn, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat