Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 16
Måske skal du bare lade vær med at kikke på de andre! Også kun kikke på din kæreste og hvordan i har det, så ikke tænk på de andre, eller kik på dem når de er sammen!!
Ved ikke helt om det hjælper men du kan jo prøve😍
Held og Lykke
Kh mig

  • Den hjælpsomme pige:), Pige, 12 år

øøh hej dreng på 16, hvis ikke du føler at i klikker mere syntes jeg at du skal slå op, men noget så dumt som andre forhold er ikke noget at slå op for. synes at du skal give hende tid, men hvis det er for slemt med jalousien kan du selv prøve at fokusere mere på det forhold du er i og prøv og forkæl hende lidt
mvh

  • Laura, Pige, 14 år

Hej!
Det er meget normalt at samligne sig med andre, det er bare en dårlig vane, jeg gjorde det selv rigtig meget sidste år. Men du for ikke noget ud af det, det eneste er bare at du føler du bliver mere “forkert” fordi du ikke er som alle andre eller jeres forhold ikke er det.
Men er det, fordi du gerne vil have et forhold som de andres, eller fordi du føler i er “forkerte kærester”. Hvis du gerne vi have et forhold som de andres, ville jeg måske en dag du er sammen med din kæreste snakke om det også selvom det er svært. Du behøver ikke at sige det er det andre gør, bare stille og roligt, måske: “(navn) jeg kan virkelig godt lide dig, og jeg vil gerne vise andre, at jeg kan lide.” Snak om hvordan det evt. kunne være for nogle ting i kunne lave.
Eller kom hen til hende i frikvaterende kram hende bagfra og kys hende på kinden, vis at du vil have hende. Prøv stille og roligt med forskellige ting at vise du elsker hende.

håber det kunne bruges, held og lykke

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat