Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jalousi

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år.
Jeg synes det er rigtigt godt at du tænker på din kæreste og sørge for at han har det godt.
Jeg vil råde dig til at spørge din kæreste om at du synes de er gode venner, og hvordan han vil reagere over for sin ven hvis han skrev upassende til dig.
Hvis du ikke er interesseret i din kæreste’s bedste ven, så skriv eller sig det klart og tydeligt til ham: ¨Jeg interesser mig ikke for dig.¨
Hvis han skriver upassende til dig skal du ikke holde det for dig selv, jeg synes at du skal helst sige det til dine forældre først, så de kan tage en snak med hans forældre, hvis det bliver for svært at sige det så skriv det på et stykke papir eller tag nogen billeder af de ting han skriver til dig og vis det til dine forældre så der er bevis på det, og derefter kan du sige det til din kæreste.

Jeg håber at jeg kunne hjælpe dig.

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej pige på 14 år.
Det er virkelig godt at du har sagt det til din kæreste.
Har du gjort det klart over for hans bedste ven at du ingen interesse har for ham? I så fald må du gøre det. Du skal ikke tænke på deres venskab – hvis de var rigtige venner, ville bedste vennen ikke prøve at stjæle hans bedste vens kæreste. Så det er en super god ide at fortælle kæresten hvis hans bedste ven skriver noget til dig.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat