Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan snakker man med crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 17 år

At vente på at der sker noget af sig selv, må jeg give dig ret i sikkert ikke virker, og er for godt til at være sandt.

Du har allerede nu fat i det der kan hjælpe dig på vej! Du siger i har fælles interesser, så det skal du bare holde fast i!

Du kunne fx tale med ham i frokostpauserne i kantinen, hvis i har sådan en på din skole. Eller du kunne komme op til ham i løbet af en fest.

Du kunne også sende ham en snap, og starte en samtale ved at nævne jeres fælles interesser.

Du skal bare springe ud i det!

Held og lykke <3

  • F, Pige, 16 år

Det har du ret i at man skal gøre en indsats for a få k på.

Prøv at stir på ham når du ser ham og prøv at få øjenkontakt så send ham ‘choosing signals’. Blink med øjet og send ham en lille sødt smil, så ved de fleste drenge at pigen er ude efter dem. Du giver ham så det grønne lys for ham at gå hen og starte en samtale med dig. Så spørger han dig forhåbentlig om du vil lave noget i fritiden, ellers så spørg ham.

Spring ud i det.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Vent til, at du får et “rigtigt” crush på ham med at gøre noget. Det kan være, at han bare er lidt pæn, og dit ubevidste siger til dig, at ham kan du godt lide, selvom han måske slet ikke er noget for dig alligevel.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat