Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kemi mellem mig og bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syndes du skal spøger hvordan han har det. om han måske har det på samme måde og hvis det er svært kan du snakke med en af dine andre venner og få nogen gode tips eller ja.

  • Anonym, Pige, 17 år

jeg syntes du bare skal spøge om han ville være kærester og det er også okay

prøv

  • Anonym

Hej sweetie girl
Jeg tror det at få et ekstra godt øje til en god ven er noget mange kender til og man ikke helt ved om det er på bedste venne måden eller om der er mere i følelsen du skriver at i ikke kan være kærester fordi han er på efterskole hvis i begge gerne vil være kærester kan det godt lykkes jeg har haft et 4 årigt forhold hvor jeg var på efterskole to af årene og det holdt hele efterskoletiden hvis du gerne vil være k skal du tænke Iver hvor meget betyder jeres venskab for dig er du parat til at sætte det på spil eller kan det holde til at i stadig kan være ligeså gode venner hvis han ikke føler det samme jeg har selv stået i eb situtation hvor jeg fik et godt øje til min bedste drenge ven og jeg vurderet at hvis han ikke følte det samme ville det ikke ødelægge vores venskab og det gjorde det heller ikke han var endelig også vild med mig men ikke klar til at blive kærester og det var slet ikke akavet på nogen måde indtil han var klar og spurte mig om k

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat