Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vil have kærste

ingen vil have mig

jer er bsnge for at være ensom for evigt

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Din tid skal nok komme! Jeg vil vædde med at du en dag møder den helt rette, så det skal du overhovedet ikke bekymre dig om 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

hører har søde dreng på 12

kærlighed er fuckt lige nu så jeg tror det er bedste for dig du venter til du bliver lidt ældre fordi kærlighed kan ødelægge dig men jeg vil ik bestemme jeg siger bar tror det er bedste for dig du venter lidt til du finder den rigtig for dig det er bedste for dig men håber virkelig som i virkelig jeg har hjælpede dig lidt med det jeg prøve bar det bedste jeg kunne

mvh pige på 15

  • Anonym, Pige, 15 år

Kærlighed skal ikke påskyndes, min ven.

Er selv 19 og har aldrig haft en seriøs kæreste. Stressede selv over det i starten, me nu nyder jeg singlelivet, og så venter jeg tålmodigt på, at den rigtige kommer frem.

Men én ting er sikker, og det er, at du selvfølgelig nok skal finde en på et tidspunkt før eller siden!! 🙂

  • -, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat