Brev

Ingen chance hos hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mange piger er usikre. Det ved jeg i hvert fald selv. Mit bud er helt klart at du spørger hende selv. Nogle gange er det lidt dumt at få en ven til at gøre det. Da du måske ikke for den fulde historie. hvis du også gør det selv, er du måske mere moden. Ikke for noget, men det er kun små børn der kunne finde på at få ens ven til at gøre sådan noget. Mit råd er klart og tydeligt. Tag springet og hvis pigen ikke kan se hvad du har evner til og din personlighed er hun måske bare ret dum. Håber du kommer til at sige dine følelser ud for hende og forklar hvorfor du har kunnet lide hende. Og måske komplimenter noget af hendes tøj, smykker eller øjne. Håber helt klart du for det bedste ud af det her lille brev :)) <33

  • NP, Pige, 15 år

Jeg synes at du skal snakke med hende og starte med at sige dine følelser for hende. For jeg er også en pige og vil Aldrig være den første til at tale om mine følelser. Så hvis der kom en dreng til mig og spurgte om jeg kunne lide ham vil jeg synes at han var mega dum hvis han ikke sagde noget om sine følelser først.

  • Anonym pige, Pige, 13 år

synes du skulle skrive til hende

  • sut min pik, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat