Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ingen chance hos hende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mange piger er usikre. Det ved jeg i hvert fald selv. Mit bud er helt klart at du spørger hende selv. Nogle gange er det lidt dumt at få en ven til at gøre det. Da du måske ikke for den fulde historie. hvis du også gør det selv, er du måske mere moden. Ikke for noget, men det er kun små børn der kunne finde på at få ens ven til at gøre sådan noget. Mit råd er klart og tydeligt. Tag springet og hvis pigen ikke kan se hvad du har evner til og din personlighed er hun måske bare ret dum. Håber du kommer til at sige dine følelser ud for hende og forklar hvorfor du har kunnet lide hende. Og måske komplimenter noget af hendes tøj, smykker eller øjne. Håber helt klart du for det bedste ud af det her lille brev :)) <33

  • NP, Pige, 15 år

Jeg synes at du skal snakke med hende og starte med at sige dine følelser for hende. For jeg er også en pige og vil Aldrig være den første til at tale om mine følelser. Så hvis der kom en dreng til mig og spurgte om jeg kunne lide ham vil jeg synes at han var mega dum hvis han ikke sagde noget om sine følelser først.

  • Anonym pige, Pige, 13 år

synes du skulle skrive til hende

  • sut min pik, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat