Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg vil meget gerne have en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejj. Forstår jeg godt, men tro mig det kan også bare ødelægge en mega meget. Altså (Kærestesorger) og tror bare at, hvis du vil have en kæreste der holder, så foreventer du lidt for meget og så kan du ende med at skuffe dig selv mega meget. Det har jeg ihvertfald fald. Og det der er vigtig, det er. Ikke søg efter en kæreste, fordi så får man bare en, som man ikke kan bruge til noget ❤️ den rigtige kommer til dig😘 det lover jeg❤️🤷‍♀️ men altså, du kun 14 så hvis du går til fest og sådan, så kan du måske prøve at snakke lidt med nogen pæne drenge. ❤️ selvom du er genert

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej jeg syntes du skal vente lidt lige plyslig er der en dreng eller en pige du syntes er sød

  • Anonymt, Pige, 11 år

Jeg er en dreng der også er genert, det er mange drenge faktisk. Vi er ikke gode til at spørge piger om de vil være kærester med os. Vi venter faktisk bare på at i piger spørger os drenge om det.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat