Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke pæn nok og ingen kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Jeg ved ikke hvor lang tid siden det er at du har haft det her problem eller du stadig har det? Men jeg har været igennem det samme for et halvt år siden. Jeg ville ligne dem fra nettet og de populære men nu er jeg selv blevet den mest populære og jeg har simpelhen bare været mig selv jeg har dog en helt anderledes stil men jeg kam godt selv lide den og pludselig synes alle andre os jeg var sej så

mit første råd er: gå i det SU synes er flot og vær fuldkommen ligeglad hvad andre tænker.
(Jeg ved det kan være svært men vær dig selv jeg mener det virkelig)

For et halvt år siden var min veninde M meget populær og alle var vilde med hende men hun blev ved med at prøve at ligne andre og det fandt drengene så ud af at det måske ikke var så fedt og så begyndte de at åbne øjne for mig ! Og det var alså efter jeg var mig selv (jeg gik med lange shorts ned til knæene og hår bøjler) og det er ikke lige det mest moderne i børnes verden.

Mit andet råd: lad drengene lide hende for hvis du er dig selv vil jeg godt love dig at du finder den perkekte fyr som kun kan lide dig og som kan lide din stil som du er.

Mit sidste råd: spar 1000 kroner sammen og gå ud og shop lige efter din stil og glem hvad aller andre synes.

(Jeg ved det er et mærkeligt råd men det hjælper) alså vil du helst bare være en wannabe eller en som er sig selv så vær dig selv hva så om de 13 årig drenge ikke synes du er lækker Men når du bliver lidt ældre er det mest værdifulde ikke udsender men så handler det om at være sig selv. Og hvis du allerede kan det fra din alder nu så gør det det ville være så sejt af dig. Og vil du helst følge efter din veninde som alle andre gør alle være dig selv og være unik og smuk på din engen måde. Lad vær med at fald ned på deres røv syge Nivo og vær dig selv de unge burde være sig selv og det kan du godt bare Tor på det!

  • Molly, 12 år

greetings!
jeg har set meget mere håbløse tilfælde end hos dig, og de fandt hinanden. du skal nok finde en, en dag som vil sætte pris på lige den du er.
men det skader ikke at skynde lidt på det… vel? 🙂

tro på dig selv!
good luck!

  • Anonymous, 14 år

Hej pige pån14 jeg blev selv mobbet engang og den pige jeg var allermest forelsket i drillede mig. min selvtillid var i bund men jeg klaret den og har hørt af mine venner at hun nogle lunde kan lide mig. Mit råd er bare vent på et tidspunkt kommer den rigtige.

  • Anonymous, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat