Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke attraktiv?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har nogle stykker. Et: vær dig selv. To: lad vær med at sammenligne dig selv med andre. Og tre: hver ting til sin tid.

  • Brombeertje, Pige, 15 år

prøv at hør, det måske 50% af 15 årige drenge der har prøvet at kysse før, så du skal ihvertfald ikke føle det unormalt.

-meen hvis du meget gerne vil igang med damerne så det bedste råd er ikke at være genert. hvis det bare er et kys, og ikke skal være noget specielt, så bare komplimenter en pige og kram hende osv, hvis hun ik afviser så bare kys hende

  • hege, Dreng, 18 år

Jeg er en pige på din alder, og jeg forstår dig godt, men hør jeg har heller ikke fået mit første kys, mine veninder har endda fået sin første gang.
Så hør, jeg ville elske at stjæle en drengs første kys, så betyder man jo noget. Der kommer en dag hvor du finder den rette, og så får du dit første kys, bare forud de andre siger at fu ikke får det, betyder det ikke at det er sandt!

  • Bare en pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat