Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Den bedste måde at begynde at snakke med piger på er ved at få selvtillid. Du er god nok! Bare vær smilende og charmerende. Og tror ikke rigtig der særlig mange piger der griner af en fyr som viser interesse for dem. Snarre tværtimod.

Tro på dig selv!

  • Anonym, Dreng

hejjjjj
jeg ved godt at det er sygt grænseoverskridende at bare gå hen til en pige og spørge om hendes snap, men jeg er så sikker på at hun ikke ville grine af dig eller sige at du var grim. Der er virkelig mange piger der syndes at det er sygt sejt når en dreng går op til en, og det viser også meget selvtillid!!! en af mine venner spurgte engang en pige om hendes snap i netto og så skrev de vildt meget sammen og til sidst blev de kærester… og de er VILDT cute.
jeg tror på dig!!! du skal bare over steppet!!! håber du kunne bruge det<3

  • migg, Pige, 15 år

Hej Dreng på 14,

Jeg forstår, hvordan du har det. Det er helt normalt at føle sig ensom, selvom man har venner omkring sig. Det vigtigste er at være dig selv og være ærlig. Piger sætter pris på ærlighed, og det er vigtigt at du føler dig godt tilpas med dig selv.

Tag små skridt, når du skal tale med piger. Start med at sige hej og have en almindelig samtale, før du spørger om deres nummer eller snap. Selvtillid er også vigtigt så arbejd på at styrke din selvtillid ved at fokusere på de ting, du er god til, og de ting, du godt kan lide ved dig selv. Prøv at opbygge venskaber med piger først, uden at tænke på det som en potentiel kærestesituation med det samme. Det kan gøre det mindre skræmmende at tage kontakt.

Husk at være respektfuld og opmærksom på pigens signaler. Hvis hun ikke virker interesseret, så respekter det og gå videre, jeg ved det kan være svært men det kan klare det. Du er kun 14, og der er masser af tid til at finde en.

Held og lykke du kan klare det 🙂

  • Jeg hjælper hvor jeg kan :), Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat