Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er presset til kærlighed af migselv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis det tomme hul i dit hjerte er mangle på et forhold er det højst sansynligt ikke løsningen. Et forhold kan ende og det vild et højst sansynligt på et eller andet tidspunkt i din alder.

Man kan ikke få et fungerende forhold hvis man ikke har det 100% godt med sig selv først. Man kan ikke fikse problemer med et forhold. Det skal man selv før man kan få en kæreste som bonus i livet.

Mit bedste råd er at fokusere på dig selv først. Tag dig god tid og find ud af hvordan du kan hjælpe dig selv.

Derefter! Kan du altid prøve at komme tættere på pigen du kan lide. Men vid at hun ikke kan “fikse” dig. Lad vær at gøre noget vildt og ugennemtænkt før du er næsten sikker på at hun også har følelser for dig. Ellers vil det nok ødelægge noget hvis følelsen er ensidig. Overvej også det er venskabelig kærlighed du føler eller romantisk kærlighed. Der er ikke langt i mellem. Kærester og bedste venner er næsten det samme bare uden de romantiske bonusser som kys, sex og romantiske dates.

Jeg kan ikke give dig flee råd end det da jeg ikke kan se ud i fremtiden. Bare tag det roligt, arbejd på dig selv først og hyg dig med din vennegruppe (:

  • Ida, Pige, 16 år

Hej med dig
Fair nok, hvis du ved, det er et romantisk forhold, der vil fuldende dit liv lige nu, men for mig lyder det allermest som om du har brug for et kærligere forhold til dig selv. Altså mere selvkærlighed og højere selvværd ❤ At gøre ting, du elsker, føle alle dine følelser, vide at du er god nok lige som du er, at lytte til dig selv og gøre det, du har lyst til, have alenetid osv.

Du behøver da bestemt ikke have kysset med nogen endnu, det skal nok komme en dag, når du har mødt den rette. Håber du finder ud af dit dilemma ift. veninden.
Alt det bedst til dig ❤

  • M, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat