Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskelse

Dreng på 17

Hvordan hved man om man er forelsket i en pige

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Kære Dreng
Det er altide svært at vide om man er forelsket eller ej, men nogle tegn kunne være at du tænker på hende hele tiden og har lyst til at være sammen med hende hele tiden. Når man er forelsket i en person, er det som om at alt for en til at tænke på dem.

  • To 16 årige Tøzer

Hej dreng på 17
En pige elsker opmærksomhed, giver du hende opmærksomhed? Hvis du synes hun er sød, sjov og pæn er du vel faldet bagover😍Kh guld graveren

  • Danskeren, Pige

Man skal kunne skelne venlig attraktion fra romantisk attraktion. Man kan godt være besat af en person og tænkte på dem hele tiden uden at ville indlede et romantisk eller seksuelt forhold.

Jeg kan jo ikke vide hvad du føler men vent måske en måned eller to og se om dine følelser står klarere eller er forsvundet.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat